Accounts e-mail HP

Spain

Ferdi's Hearth of Darkness African scenario

Spain

Postby XYZ » Wed Mar 19, 2014 7:39 pm

It was automatically erased due to idling. I will restore it soon. Don't try to colonize the territory...
User avatar
XYZ
Contributor & Co-Admin
 
Posts: 373
Joined: Tue Apr 02, 2013 4:12 pm

Re: Spain

Postby Davide » Wed Mar 19, 2014 8:40 pm

I've created a city-less Spanish AI player via the panel, named "Spanish AI". It still needs to root its cities on the ground, though, because ATM it's just a virtual player, not present on the map.

By now, cities and units can be placed on map by the in-client editor. You'll need to "/cmdlevel hack XYZ" to get access to the editor.
User avatar
Davide
 
Posts: 864
Joined: Sat Mar 24, 2012 12:34 am

Re: Spain

Postby XYZ » Thu Mar 20, 2014 5:52 pm

Done! :D
User avatar
XYZ
Contributor & Co-Admin
 
Posts: 373
Joined: Tue Apr 02, 2013 4:12 pm


Return to GT10-Africa

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron